Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Батог Ю$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.

Батог Ю. О. 
Лігніно-целюлозна біомаса як сировина для виробництва біоетанолу другого покоління [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 769.645 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Лисак Т. І. 
Амінокислотний обмін в умовах отримання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.452 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Лисак Т. І. 
Біокаталіз некрохмальних полісахаридів після спиртової барди при виробництві біоетанолу із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Цукор України. - 2015. - № 6-7. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_6-7_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.39 Mb    Зміст випуску     Цитування
4.

Коваль О. О. 
Зброджування цукровмісних продуктів цукрового виробництва в біоетанол [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Л. М. Хомічак, Ю. О. Батог, Т. І. Лисак // Цукор України. - 2014. - № 2. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_2_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.22 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Батог Ю. О. 
Особливості делігніфікації післязбиральних відходів кукурудзи [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 847.193 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Коваль О. О. 
Вплив додаткового живлення на ефективність зброджування дифузійного соку [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, Ю. О. Батог // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 240-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 785.702 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Лисак Т. І. 
Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.183 Mb    Зміст випуску     Цитування
8.

Олійнічук С. Т. 
Застосування органічних кислот для підкислення мелясного сусла при виробництві біоетанолу [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль, Ю. О. Батог, Є. Е. Ільченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 326.464 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського