Пошуковий запит: (<.>A=Батог Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Батог Ю. О. Лігніно-целюлозна біомаса як сировина для виробництва біоетанолу другого покоління [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 23-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_7
|
2. |
Лисак Т. І. Амінокислотний обмін в умовах отримання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2014. - № 2. - С. 28-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2014_2_8
|
3. |
Лисак Т. І. Біокаталіз некрохмальних полісахаридів після спиртової барди при виробництві біоетанолу із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Цукор України. - 2015. - № 6-7. - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2015_6-7_10
|
4. |
Коваль О. О. Зброджування цукровмісних продуктів цукрового виробництва в біоетанол [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Л. М. Хомічак, Ю. О. Батог, Т. І. Лисак // Цукор України. - 2014. - № 2. - С. 17-20. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Cu_2014_2_5
|
5. |
Батог Ю. О. Особливості делігніфікації післязбиральних відходів кукурудзи [Електронний ресурс] / Ю. О. Батог, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 230-233. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_27
|
6. |
Коваль О. О. Вплив додаткового живлення на ефективність зброджування дифузійного соку [Електронний ресурс] / О. О. Коваль, С. Т. Олійнічук, Т. І. Лисак, Ю. О. Батог // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 240-244. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_29
|
7. |
Лисак Т. І. Особливості термоферментативної обробки замісів із крохмалевмісної сировини [Електронний ресурс] / Т. І. Лисак, С. Т. Олійнічук, Ю. О. Батог, О. О. Коваль // Продовольчі ресурси. - 2016. - № 6. - С. 253-261. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2016_6_32
|
8. |
Олійнічук С. Т. Застосування органічних кислот для підкислення мелясного сусла при виробництві біоетанолу [Електронний ресурс] / С. Т. Олійнічук, О. О. Коваль, Ю. О. Батог, Є. Е. Ільченко // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 8. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_8_5
|